Efekti i produktit dhe krahasimi

ekran mostër produkt

Të sigurojë klientët me ushtarakët e lartë të fluturimit dhe produktet industriale-standarde ndriçimit!

Rreth nesh

Henlin Optronics (Shangyu) Co, Ltd, është një degë e kërko dritë Tajvan Co, Ltd, themeluar në vitin 1995, ka filluar të prodhojë fshehėn ksenon fenerët fshehėn dhe llambat e tjera në vitin 1999 ...

PSE NA ZGJODHET NE