Производ ефект и споредба

производ дисплеј примерок

Обезбеди на клиентите со врвот лет воени и индустриски стандард осветлување производи!

за нас

Основана во 1995 година, компанијата е професионален производител на тактички фенери, ЛЕР гермицидни светилки, УВ ламби, КРИЛА воени светла за пребарување и други истражувања и развој на производи со електричен извор на светлина, дизајн, производство и продажба на компанија со ограничена одговорност. Компанијата се придржува кон деловниот принцип на обезбедување квалитет, придржување кон кредибилитетот и сите корисници на услуги. Со практични вештини и научно управување како основа, сите производи уживаат едногодишна гаранција и услуги за одржување на целиот живот.

Кинеската фабрика за преработка Henlin Optronics Shaoxing Shangyu Co., Ltd е основана во 2008 година во провинцијата hejеџијанг, Кина.

Зошто Изберете нас